Skitsnack asså...

Håll i hatten nu tjejer & killar.. För här kommer alla känslorna på en & samma gång.
 Det vi skriver nu är inte något vi bara hittar på, utan vi menar de och står för det vi skriver till 110%
 
ja, så var ska vi börja?
 
Vi börjar med skitsnack:
alla pratar skit någon gång, right? Vi också! Även fast det kanske inte var meningen att prata skit från början.. Tänk efter, har det hänt er någon gång?  och kommer man någon stans på de? NEJ!
Visst, vill du och dina två andra vänner sitta o prata skit om någon så gö de då om ni mår gött av de, men om ni inte bara babblar utan också står för det ni säger..Gå då fram till den personen och säg de du tycker så kan ni lösa de den vägen isället för att skapa rykte tillsammans med dina två polare, thats easy!
 Lägg en extra sekund på att  tänka till, står jag får det  nu? Menar jag det verkligen? Innan ni slänger ur er vad som hälst! Om du igentligen inte står för de du säger, lägg ner skitsnacket då! Hitta på något kul istället.
 
Va med dom ni vill, hare gött med dom, skit i dom ni inte tycker om och lev livet vafan! inget mer skitsnack..överäns? BRA!   
 
 
Nakenbilder:
haha ja, va ska vi säga..just nu är de ganska normalt att visa tuttar hej vilt och bikini bilder, o ja..vi hade också, precis som alla andra människor kunnat lägga ut sånna bilder o va seriösa! de är inte de som är grejen..utan nu kommer snacket igen, när man ser sin "lugna" kompis helt plötsigt visa tuttarna på en bild klart man kanske reagerar..men sen då? reagera lite och släpp de sen. Det finns INGEN mening med att börja gå runt o visa halva Sverige bilden på när din kompis visar brösten! och de finns ingen mening att prata skit om hon som lägger ut en bild på sin kropp! låt de va, gå vidare! Du kan ändå inte göra något åt att dom vill visa sig! Att man lägger ut bilder på sig i bikini eller liknade, who cares? Det är helt OK för oss! Därimot kan även vi reagera lite om man lägger ut en bild på bara brösten för att visa sina "otroliga meloner".Men nu säger vi inte att ni inte får lägga ut bikini bilder eller liknande.. Utan det kan bara bli ett himla liv om någon skulle lägga ut en sådan bild. Till exempel om vi skulle det.. För vi VET att folk runt om kring och folk vi känner skulle reagera stort på om vi la ut en massa "lättklädda" bilder eftersom varken nån av oss är sån som person.
men..live you're own life bitch 
 och med detta menar vi inte att ni ska sluta lägga ut bilder på er eller att vi aldrig kommer lägga ut bilder där man kanske ser lite av brösten, för visst..många gör det och de kan lika väl hända oss! Men gör ingen stor grej av något.
 
 
stör ni er?   haha, ett skämt
  
Sen finns det vissa folk som kör sitt eget race, de klär sig i de dom trivs i, pratar inte skitsnack för dom är smarta nog att inte bry sig! dom behöver inte sminka sig utan trivs i sig själva ändå! HISS till dom!
 
 
PUSS 
 
 


Kommentarer
Elin

Bra skrivet! :D <3

2012-08-29 @ 06:03:15


Kommentera gärna, och gör oss glada! :D


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0