Viran & Familjen Johansson...

Nu tänkte vi göra ett ganska så långt inlägg och berätta lite om familjen Johansson och Viran o vad vi tycker mm.
¨
Vi kan ju börja med att säga att hon bara är helt fantastisk!
Emma fick henne i början av höstas, i september tror jag.
Då red hon ut väldigt mycket med Caroline, vilket var väldigt roligt såklart!
Sedan gick tiden och Emelie fick också Viran efter det att vi två kommit på att det kunde va roligare att ha henne tillsammans och det står vi ju självklart fast vid!
Emma och Emelie har ridit några gånger var för dom som äger Elvira o stallet där och dom är supersnälla verkligen!
Sen har vi två ridit MYCKET själva nu på senare tid, men det beror ju på att vi och Viran känner varandra sjukt bra nu och vi tror och hoppas att familjen Johansson (som äger Elvira) litar mer på oss nu och att dem ser att vi klarar oss mycket själva.
Sen behöver vi självklart hjälp ibland också och då är ju dom väldigt hjälpsamma och snälla vilket vi ÄLSKAR!
¨
Vi har gjort några små och något stort misstag när det gäller elvira och familjen och det vet vi om och ångrar verkligen, menmen..vi vill inget dumt och går vidare. alla gör vi misstag? tyvär..
¨
Och Elvira testade Emma väldigt mycket i början men det släppte ganska så fort och sedan när Emelie fick henne också testade hon Emelie med, men det släppte ju med!
Och nu rider vi dressyr i paddocken, markarbete, hoppning för någon av familjen, mysiga uteritter, longerar mm. med henne och hon brukar busa någon gång varje pass (inte exakt varje men ofta) men vi har sånn koll på henne nu och vet om när hon ska göra det och kan lättare få henne att sluta och tänka på annat, men hon är ju en ponny med MYCKET energi.. ;)
¨
men det vi vill säga är att vi verkligen ÄLSKAR VIRAN och att vi absolut INTE vill skryta, men vi har faktiskt världens bästa ponny!! :D
¨
Och till sist så vill vi verkligen TACKA FAMILJEN JOHANSSON FÖR ALLT,
Mariette du är ju bara för go va?
Du vill oss så väll känns det som, du frågar alltid hur det är med är med oss och sånt och du har varit med oss när vi ridit och sådant vilket vi självklart uppskattar! sen har du ju skadat dig ganska så rejält två gånger så du inte kunnat vara ute i stallet lika mycket där vi varit men du visar ändå att du bryr dig!
Caroline du har ju ridit ut med oss i alla slags väder och haft massa GRYMMA lektioner för oss, and we LIKE it!
och du frågar också alltid hur det är med oss och det tycker vi är jätteskönt!
Erica du är ju bara för snäll och go! Dig har vi träffat minst av alla eftersom du pluggar i skåne men när du är hemma så hjälper du ju mer än gärna till med lektioner för oss, hjälper till att motionera henne om vi inte kan och bryr dig väldigt mycket om alla djur och oss, så underbar!
Gert du är nog den duktigaste mannen vi har sett? du fixar verkligen med ALLT och du är också alltid väldigt glad och hejar alltid! :)
och Julle: Dig går inte äns att beskriva med ord, du är sjukt söt, jobbig ibland, men helt underbar och en goo gris! :)
¨
Så JÄTTE-TACK till er för ALLT som ni gör för oss och för att vi får äran att ha snutten!!
we love you!!
¨
¨

¨

¨

¨

HAHA! den minen..
¨

¨

¨

¨

¨

¨

¨

¨
kommentera gärna om det är något ni undrar!
¨
¨



Kommentarer
Anonym

Söta ni är :) Och förstår att det kan bli lite misstag ibland i och med att ni inte har erfarenhet av att ha så mycket ansvar för en häst och vi själva inte har haft lika stora möjligheter att vara med och hjälpa till som innan. Men man lär sig av sina misstag också! Och ingen fråga är för dum ;)Och snart är det sommarlov så då kan ni få hur mkt (nästan ;) hjälp ni vill av mig. Förresten, ni tar så många gulliga kort på Viran, om ni vill får ni jättegärna skicka några till mig så blir jag jätteglad :)

2012-04-18 @ 11:50:26
Mariette

Vi gillar er med:-) Som ni nog märkt gillar jag att det är ordning & reda på det mesta, både för er egen säkerhet och för ponnyns bästa! Jättefina bilder, men så är hon ju sötaste ponnyn ever<3 O vänta ni bara till Erica kommer hem, då blir det hårdträning:-)

2012-04-18 @ 19:30:49


Kommentera gärna, och gör oss glada! :D


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0