"sammanfattning typ?"

Vi frågade ju er vad ni ville att vi skulle blogga mer om och vad ni ville se mer utav och självklart vann ju videoinlägg som vi trodde..HAHA!! och så ville ganska många även ha frågetund med.
¨
men nu tänkte vi berätta för er vad vi tänkte:
¨
¨
Frågestund:
Det tänkte vi ha väldigt snart, vi kommer starta den snart och avsluta den när vi känner att det är tillräckligt med många frågor! och OM ni är grymma och frågar MYCKET och MÅNGA frågor så lovar vi er att svara i ett videoinlägg, men det är upp till er..! :)
¨
Videoinlägg:
Kommer vi självklart försöka lägga upp mer och oftare eftersom det va de ni ville ha mest!
Som vi sa så svarar vi ju i ett videoinlägg på frågestunden vi ska stara snart om ni frågar på bra, och så har vi ett videoinlägg på gång som snart kommer upp där vi svarar på några frågor..!
Sen tänkte vi även att vi skulle försöka lägga upp mer filmer från när vi rider också!
¨
Insperation-inlägg:
Det kommer vi också försöka lägga upp mera, kan ju börja med att säga att vi redan har tre stycken olika på gång, dock kommer inte alla samtidigt men ett kommer upp snart, håll koll!
¨
Mera tips-inlägg:
Det är nog det vi tycker är svårast och kommer lägga upp minst utav..vi har lagt upp några redan och kommer ju lägga upp någon mer nån gång men sånna inlägg kommer nog inte upp speciellt ofta..!
¨
Dagens Outfit:
Det kommer vi absolut försöka lägga upp ofta! vi ska försöka så att minst någon utav oss lägger upp en dagens outfit-bild varje dag, ni förstår säkert att riktigt varje dag kommer inte funka men flera dagar i veckan ska vi allt fösöka fixa! :)
¨
¨
Nu vet ni vad vi har tänkt...hoppas ni gillar det!
kommentera gärna om det är något ni undrar eller vill säga till oss!! :)
¨
och hoppas ni orkade läsa allt!! :)
 ¨
 ¨
 
¨
¨



Kommentarer


Kommentera gärna, och gör oss glada! :D


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0